Specials

In deze nieuwe rubriek treft u een lijst aan van producten, complete turbochargers, binnenwerken en componenten, welke tegen speciale prijzen aangeboden worden.

Dit zijn zowel turbo’s als ook componenten voor Truck- & Tractorpulling, tevens voor standaard toepassingen en motoren (truck-industrie-landbouw-enzovoort).

Het aanbod bestaat uit turbochargers en onderdelen, welke tegen speciale prijzen werden ingekocht, waar ook de klant voor een gereduceerde prijs van dit voordeel gebruik kan maken.

Tevens worden hier units en/of componenten aangeboden, welke overtollig zijn in onze voorraad en tegen speciale prijzen worden verkocht.

Voor alle speciale aanbiedingen is van toepassing, dat de aangeboden speciale prijzen uitsluitend gelden, zolang de voorraad strekt.

Deze lijst zal met grote regelmaat worden aangepast en zo nodig aangevuld.

– specials

Kijk ook eens in de rubriek NIEUWS voor levering en revisie van ALLE MERKEN Turbochargers.
(U kunt ook direct doorgaan naar deze rubriek, door bij TREFWOORD ‘alle merken’ in te toetsen)

Eerdere verkoop is dus voor elk van de aangeboden artikelen te allen tijde voorbehouden.

Bij interesse voor bepaalde reeds verkochte producten zullen wij u uiteraard alsnog gaarne onze beste aanbieding maken op basis van de dan geldende kostprijzen en levertijden.


Tevens wordt in deze rubriek ook aandacht besteed aan NIEUWE PRODUCTEN welke we in ons programma hebben opgenomen.

N I E U W – HE551W – TURBOCHARGER

De nieuwste turbo in de Performance familie is de HE551W turbocharger, de eigen Cabo Turbo model – aanduiding is : * HE551W-71,75B/80/25Cvcl *

Deze turbo is uitgerust met een BILLET compressorwiel 71,75/109 mm, dus een inlaatdiameter van 71,75 en een bodemdiameter van 109 mm (als HX60).

Het compressorhuis is uiterlijk gelijk aan HX60, met dezelfde afmetingen en aansluitingen.

Het lagerwerk is in grote lijnen gelijk aan de in HX55 modellen gebruikte onderdelen.

De as & turbinewiel is min of meer een ‘verlengde’ versie van de HX55 as, in dit geval met een 80 mm uitlaat (exducer) turbinewiel..

Het turbinehuis is uitgevoerd met een geïntegreerde Wastegate, waarvan de Actuator standaard opent bij 2.0 bar vuldruk. Het huis is met tussenschot (twin entry), de doorlaat van de Nozzle is 25 cm2.

Deze turbo kan indien gewenst ook voorzien worden van een identiek 25 cm2 turbinehuis, maar zonder Wastegate.

De aansluitingen van het turbinehuis zijn de zgn. grote C-voet 70 x 112,8 mm, als HX60, de uitlaat-aansluiting is ook met een V-klem verbinding.

Fantastische turbo voor de Autosport, voor motoren tussen 2 tot 8 liter motorinhoud en zo’n 700-1000 PK.

Voor de meer Garrett georienteerde autosport enthousiasten, deze turbo is ongeveer vergelijkbaar met het model GT4202-GT4294

Deze configuratie turbocharger is ook zeer geschikt voor Tractorpulling, bijvoorbeeld 4.5 ton sportklasse, 7 liter – 2.700 t/min max.

(klik op de foto’s om te vergroten)

HE551W workshop manual
(in het workshop manual kunt u doorklikken naar Service Data.. gebruik de Zoekoptie in deze Pdf file om direct naar deze gegevens te gaan, gebruik anders in het Hoofdmenu het Trefwoord “Service data” om naar de reeds bijgewerkte rubriek Service data te gaan.. waar u deze informatie tevens snel terug zult vinden)

Translate »