Quotation

Mini-Match-Aanvraagformulier (Excel-downloaden-opslaan-invullen-retour e-mail) *Indien uw computer dit bestand niet kan openen stuur dan een e-mail!

Cabo Turbo concentreert zich op de Europese Performance Diesel markt.

Onze voorkeur gaat niet uit naar een webshop.

Wij stellen het persoonlijke contact met iedere klant op prijs, om zorgvuldig zijn turbo- en motorvermogen wensen te kunnen doorspreken.

Hiervoor is vaak een gedetailleerd gesprek betreffende de motorgegevens en de wensen van de klant nodig, alvorens wij samen kunnen besluiten over het correcte model en de configuratie.

Tevens zijn er niet alleen prijsverschillen tussen de verschillende turbo modellen, maar kunnen ook binnen het model enige prijsverschillen optreden afhankelijk van de configuratie, welke het meest geschikt is voor uw toepassing.

Enerzijds hebben wij een Mini-Match computerprogramma ontwikkelt, om aan de hand van uw motor parameters een Turbomodel en tevens een Turboconfiguratie te laten bepalen.

Anderzijds hebben wij door onze uitgebreide klantenkring op dit gebied in geheel Europa, natuurlijk uitstekend referentie materiaal en voorbeelden, om de door ons Mini-Match programma voorgestelde turbocharger met de ervaringen en voorbeelden uit de praktijk te kunnen vergelijken en een definitieve configuratie te kunnen bepalen.

Tijdens deze uitwiseling van gegevens over de motorparameters, brandstofinjectiesysteem, maximum toerental, reeds gedane aanpassingen enzovoort enzovoort wordt de uiteindelijke en definitieve keuze gemaakt.

Hiervoor is een formulier gemaakt met een aantal “standaard vragen”, welke de basis zijn om het Mini-Match programma van data te voorzien. Dit formulier kan de klant ook vooraf per e-mail worden toegezonden (of bovenvermelde link opslaan, invullen en per e-mail retourneren).

“Het wiel hoeft nooit twee maal te worden uitgevonden, ook de turbowielen niet!”

Zodra wij alle opties met u, de klant, hebben doorgesproken en uitgewerkt, zal het
ons een genoegen zijn om u onze beste aanbieding te doen

Translate »