Truck- en tractorpulling

HX Performance

CABO TURBO HX Performance

De origineel door de turbofabrikant ontwikkelde en gegarandeerde technologie vindt u terug in elke Cabo Turbo HX turbo en wordt door de kenners gewaardeerd als de meest complete en betrouwbare hedendaagse performance turbo.

De ongeëvenaarde duurzaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van dit product zal de prestaties van uw Truck- of Tractorpulling motor naar een nog hoger nivo brengen.

Cabo Turbo HX serie omvat uitgebreide mogelijkheden, met producten van hoog rendement en voorzien van de meest moderne aerodynamische compressor- en turbinewiel ontwerpen, om topprestaties te leveren bij een lagere uitlaat tegendruk en gecontroleerde in- en uitlaattemperaturen.

De performance diesel turbo’s uit het Cabo Turbo HX programma dragen zorg voor sterk verbeterde luchtopbrengsten, om u het vermogen te leveren waar u naar op zoek bent!

Met een gevestigde staat van dienst in het configureren van de juiste combinatie performance turbo en de betrouwbaarheid van het product, heeft Cabo Turbo binnen de Europese Truck- en Tractorpulling wereld een zodanig hoog nivo bereikt, waar anderen naar op zoek zijn.

De Cabo Turbo HX performance serie omvat een compleet en omvangrijk assortiment van zorgvuldig gekozen HX turbo’s en componenten, om een zo breed mogelijk programma te bieden voor elke ‘high performance’ toepassing.

Deze turbo’s worden voortdurend verbeterd, gebaseerd op de laatste ontwikkelingen van zowel aerodynamica, alsmede het gebruik van nieuwe en verbeterde materialen.

Dit uitgebreide programma, met opvolgende turbo modellen van klein naar groot, dekt een groot vermogens bereik af van 100 tot 1800 PK. Voor Truck- en Tractorpulling toepassingen van 3 tot 10 liter motor inhoud voor een enkele turbo, tot 20 liter voor V8 diesels met 2 turbo’s, beginnend met HX35, HX40, HX50, H3B, HX60, tot en met HX80/82.

Dit programma voldoet volledig aan alle wensen en ‘high performance’ behoeftes van de Europese pullers, voor elke klasse en competitie, van standaard tot prostock.

HX35
HX60
HX82

Wat de toepassing ook is, ons HX programma biedt u een uitgebreide selectie met een serie verschillende compressor- en turbine configuraties binnen elk HX turbo model.

De uitwendige uitvoering van deze onderdelen is qua passing uitwisselbaar binnen het turbo model. Dit gegeven stelt u in staat om een compressor en/of turbine configuratie te veranderen, zonder nogmaals een investering te hoeven maken in het meest kostbare middengedeelte van uw turbo.

OPMERKING: De Cabo Turbo HX turbo kan niet via de fabrikant of een van haar dealers worden aangeschaft. Deze turbo’s worden geconfigureerd en opgebouwd door Cabo Turbo uit zorgvuldig geselecteerde componenten.

Translate »