Aanbiedingen

Cabo Turbo Technologies is een klein gespecialiseerd bedrijf, uitsluitend bezig en begaan met het product “TURBOCHARGERS”.

Wij hebben dus géén VISION en MISSION Statement waarmee zo vele grote bedrijven zich menen te moeten profileren en presenteren.

Cabo Turbo streeft een duidelijk doel na; de klant met maximale inzet en motivatie deskundig, met een kwaliteitsproduct, plus voorzien van het correcte prijskaartje, de gewenste service te verlenen.

Ons devies daarbij is; “Behandel de klant, zoals men zelf behandeld wil worden!”

Cabo Turbo Technologies is met name al decennia lang actief en welbekend binnen de Truck- & Tractorpulling wereld en autosport.

Wij hebben vele en uitstekende contacten, om elk turbo probleem, van welk turbomerk dan ook, op te kunnen lossen.

Gesteund door een meer dan 40 jarige ervaring op dit gebied kunnen wij er voor zorgen, dat niet alleen de diesel enthousiastelingen, maar ook vele bedrijven die soms worstelen met een turbo probleem, volledig op de diensten van Cabo Turbo kunnen vertrouwen, zowel voor nieuwlevering als revisie van ALLE MERKEN turbochargers.

Wij zorgen met onze producten, ervaring en inzet voor het vermogen dat men zoekt, tegen de goede prijs die men verdient.

TRUCK- & TRACTORPULLING PROGRAMMA
(zie ook de rubriek ‘Cabo Turbo HX serie´ onder de berichtknop INFORMATIE)

Ons leveringsprogramma omvat een ruim aanbod en uitgebreide voorraad, ondanks de lange levertijden van de turbofabrikanten.

Cabo Turbo streeft er naar alle in het programma “Cabo Turbo HX serie” opgenomen modellen en configuraties in principe uit voorraad te kunnen leveren.

Omdat het merendeel van deze turbochargers worden opgebouwd uit componenten en wij er ook er aan hechten, elke turbocharger na assemblage na te balanceren op onze moderne digitale balanceerbank, kan er een korte levertijd van enkele dagen optreden, voor assemblage en balanceren.

Bij vervanging of revisie tijdens het competitie seizoen, wordt uiteraard en zoals gebruikelijk alles op alles gezet, om tijdig en voor de volgende wedstrijd de turbo af te kunnen leveren.

http://www.youtube.com/watch?v=Y05NnK8GsZQ

Hier een demo-video van de CIMAT balanceermachine (van de fabrikant) welke wij in onze revisie afdeling in gebruik hebben

Het na-balanceren wordt uitgevoerd, zo dicht mogelijk bij 0 (nul) milligram en dus duidelijk ver onder de door de fabrikant gehanteerde toleranties. Onze stelling is, dat bij de hoge turbodrukken en dus ook hoge rotor toerentallen in Performance Toepassingen, de fabriekstoleranties (zie HX Service data blad 6:6) niet maatgevend zijn, maar een maximaal balansresultaat moet worden nagestreefd.

Ga voor het door Cabo Turbo Technologies aangeboden standaard leverings programma via de berichtknop INFORMATIE naar de rubriek “Cabo Turbo HX serie”

Ook hier moet nog het één en ander toegevoegd worden, met name HX52 en HX55. Echter, de compressor- en turbine configuraties komen ongeveer overeen met vermelde HX50 modellen, de hoofdzakelijke verschillen zijn hier onder vermeld;

Buiten de technische opbouw en verschil van interne componenten, is het meest belangrijke verschil tusen HX52/55 en HX50 de groter uitgevoerde ‘diffuser’ en dus het compressorhuis, wat als praktisch resultaat een “hoger compressor-rendement” geeft van HX52/55 ten opzichte van HX50.

Uitwendige aansluitingen zijn in grote lijnen gelijk, dus geen ingrijpende ombouw voor degenen, die willen moderniseren en op dit de laatste seizoenen zéér populair geworden model willen overgaan!

Zie ook bij NIEUWS de gegevens van de meegeleverde “aansluit-sets” compresor uitlaat. Deze zijn kwa maatvoering voor HX35-40-50-52-55 gelijk, worden met complete turbochargers GRATIS meegeleverd, naast het oude vertrouwde pakkingset.

Kijk voor de op dit moment geldende aanbiedingen bij de rubriek SPECIALS in het hoofdmenu…

Translate »