Via onze vele contacten binnen de Truck- & Tractorpulling sport ontvangen wij regelmatig ook aanvragen voor levering en/of revisie van turbochargers voor standaard toepassingen.

Vele deelnemers in deze sport zijn vaak gerelateerd aan bedrijven, waar allerlei motoren in gebruik of onderhoud zijn.

Met name als levering via de gebruikelijke contacten problematisch is, met lange levertijden of hoge prijzen, wordt dit tevens bij Cabo Turbo aangevraagd.

Cabo Turbo besteed graag tijd en aandacht aan uw probleem, dat is turbosport!

Wij hebben de contacten en kunnen u dus van dienst zijn met de levering en/of revisie van alle merken Turbochargers, zoals met name Borg Warner (KKK en Schwitzer), Honeywell/Garrett AiResearch, Holset, MHI/Mitsubishi, IHI enzovoort.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van vervangende turbochargers, welke door de originele turbofabrikant niet meer worden geleverd, meestal de oudere modellen, dan geeft de turbofabrikant helaas “niet thuis”!

Ik heb me hiermede bij mijn voormalige werkgever Holset/Cummins Turbo Technologies tientallen jaren prettig en ook succesvol bezig gehouden en verbeeld me, dat ik het niet verleerd ben en er zelfs wat bijgeleerd heb.

Het is wel redelijk arbeidsintensief en kost tijd, maar is ook dankbaar werk, om toch de klant die “niet thuis’ kreeg bij de turbofabrikant, een betaalbare oplossing te kunnen bieden!

“Niet thuis” komt echter de laatste jaren helaas ook regelmatig voor, waar bij kleinere aantallen aangemaakte 1e montage nog relatief ‘jonge’ serie motoren, men dit probleem totaal niet verwacht en ook als onlogisch ervaart, maar toch vaak bij aanvragen de turbofabrikant simpelweg ‘niet meer leverbaar’, ‘obsolete’ of ‘storniert’ aangeeft.

Een mededeling die bij de klant ongeveer overkomt als ‘zoek het maar uit’!

Cabo Turbo zoekt het dan voor u uit! No cure, no pay!

Kijk in dit verband ook eens onder de berichtknop INFORMATIE in de kopregel/header bij de rubriek “Andere turbo zaken”.

Heeft u problemen met levering of prijs van uw huidige leverancier?
Wordt de turbo of onderdelen die u zoekt niet meer geleverd?

Vraag dan vrijblijvend om onze aanbieding!

Translate »