Disclaimer

Alhoewel Cabo Turbo bij de ontwikkeling van deze website de uiterste zorg heeft betracht, hebben wij, om zo compleet en informatief mogelijk te zijn ten opzichte van de lezer, van een grote verscheidenheid aan bronnen gebruik gemaakt.

Echter, alle model aanduidingen, onderdeelnummers en benamingen zijn uitsluitend gebruikt als referentiemateriaal.

Alle onderdeelnummer, benamingen, omschrijvingen enzovoort zijn en worden uitsluitend voor referentie gebruikt en suggereren niet, dat enig onderdeel het product is van deze fabrikanten.

Alle afbeeldingen, foto’s en grafieken dienen ook als referentiemateriaal te worden gezien en zullen niet voor specifieke toepassingen of selectie mogen worden gebruikt, zonder de technische staff van Cabo Turbo te consulteren.

Cabo Turbo verwerkt producten van diverse turbofabrikanten en leveranciers. CaboTurbo vermeldt en bevestigt hierbij, dat geen van deze fabrikanten en/of leveranciers verantwoordelijk kan worden gesteld voor garantie en/of welke vorm van schade dan ook, betreffende producten en diensten geleverd door Cabo Turbo.

Indien u vragen of problemen heeft met enige inhoud van deze website, neemt u dan onmiddellijk contact met ons op, zodat wij mogelijke problemen zouden kunnen herstellen.

Vertaling

Op de website kan gebruik worden gemaakt van een vertaal-script. Omdat dit niet altijd de beste vertalingen oplevert, willen we erop wijzen, dat u in geval van twijfel of onduidelijkheid, altijd contact met ons kunt opnemen voor de juiste vertaling, of een nadere uitleg.

Cabo Turbo Technologies kan u te woord staan in de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans en Portugees Creole.

Translate »